5 yksinkertaista komentoa pennun opettamiseksi

5 Simple Commands to Teach Your Puppy - Woolly Wolf

Viestintä koirasi kanssa on kokonaisvaltainen asia: koirat ottavat enemmän kuin sanat huomioon eleet ja äänensävyt. Rauhallisesti ja selkeästi annetut komennot toimivat parhaiten!

ISTUA

H o l d a t r e a t c l o s e t o y o u r s u s s y ' s n o s e a n d m o v e y o u r h a n d u s s o t h a t t h e i r b o t t o m l o w e r s . A s t h e y s i t , s a y " s i t " a n d r e w a r d herkutella.

TULE

Harjoittele sisällä, jossa on vähiten häiriötekijöitä. Kun pentusi on talutushihnassa, sano "tule" ja vedä heidät varovasti itseäsi kohti. Kun he tulevat, palkitse kiintymyksellä ja herkulla. Harjoittele eteenpäin ilman talutushihnaa suljetussa tilassa. Siirry sitten lopulta ulos ja lisää häiriötekijöitä vaiheittain.

ALAS

Ota haiseva herkku pentusi nenälle ja siirrä kätesi alas. Siirrä sitten kätesi maata pitkin. Kun koira laskeutuu, sano "alas" ja palkitse herkulla.

PYSYÄ

Pyydä ensin pentua istumaan, ele "pysy" avaamalla kätesi heitä kohti ja sanomalla "pysy". Ota muutama askel taaksepäin kerrallaan ja palkitse kaikki ponnistelut pysyäksesi paikallaan, tämä ei ole helppo tehtävä koiralle, puhumattakaan aktiivisesta pennusta.

JÄTÄ SE

Ajatuksena on opettaa pennulle, että he saavat jotain parempaa, jos jättävät jotain muuta yksin.

  • Kun sinulla on herkku molemmissa käsissä, näytä heille toinen ja sano "jätä se". Kun he eivät enää haise ja pistä kättä, anna heille herkku toisesta kädestä.
  • Siirry sitten pitämään kätesi hieman avoimina kurinalaisuuden harjoittamiseen.
  • Yritä sitten asettaa herkut lattialle ja estää ne käsillä tai jaloilla, jos he yrittävät tarttua niihin.
  • Tämä on vaikein käsky opettaa ja oppia, joten ota vaiheet hitaasti, harjoittele vain korkeintaan viisi minuuttia kerrallaan ja jatka harjoittelua iloisena.

Teillä menee hyvin, muista pitää taukoja! Harjoitteleminen johdonmukaisesti lyhyen ajan on tehokkain tapa kouluttaa!


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.