5 vaihetta opettaa koirallesi hakemista

5 Steps to Teach Your Dog How to Fetch - Woolly Wolf

Hyvä tapa rakennettu luottamus ja osoittamaan koirallesi, että he haluavat olla lähelläsi ja pitää silmällä sinua on pelata! Tässä on viisi vaihetta koiran opettamiseen hakemiseen.

Valmis, aseta, mene!

1. Valitse lelu

Aluksi pi c k a t o y y o u r s u s s y l i k e s t h e m o s t: m o t i v a t i n g t h e m i n t h e b e g i n n i n g o f t r a i n i n g i s v e r y i m s o r t a n t . Ja pidä mielessä, että jotkut koirat oppivat hakemaan paljon nopeammin, n a t u r a l r e t r i e v e r s l e a r n se nopein, koska noutaminen tapahtuu heidän DNA: ssaan, mutta jotkut muut rodut tarvitsevat enemmän aikaa ymmärtääkseen pelin nimen.

2. Tarttuminen

Ensin saa pentu innostumaan nappaamaan lelun. Heitä lelu ja rohkaise pentua tarttumaan siihen innoissaan eleillä. Kun he tarttuvat leluun, palkitse heti kiintymyksellä. Tämä osa tulee usein luonnollisesti.

3. Tuo

Kun pentu oppii tarttumaan leluun, houkuttele heidät takaisin luoksesi. Jos he tietävät "tule" -komennon, käytä sitä tai houkuttele heidät toisella lelulla tai herkulla. Jos haluat, tuo "-komennon" opettaminen voi olla hyödyllistä. Aloita ensin koiran vieressä ja pyydä heitä tuomaan lelu ja siirry sitten eteenpäin. Päästäminen on helpoin harjoitella herkutella, joten he päästävät luonnollisesti lelun tarttumaan herkkupalaan.

4. Lähestyminen

Jos pentusi haluaa pitää lelun, kokeile käyttää pitkää lelua, kuten köyttä. Heitä toinen pää, käytä "tule" tai "tuo" -komentoa ja vedä ne lähelle. Palkitse sitten kiintymyksellä tai herkutella, kun he lähestyvät.

5. Koko tie

Jos koira pudottaa lelun ennen kuin tavoittaa sinut, kokeile "tule" tai "tuo" -komentoa ja varmuuskopiointia. Kun he tulevat lähemmäksi, tapaa heidät ja palkitse.

Työskentele yksi askel kerrallaan, kunnes koira saa sen ja pidä hauskaa!


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.