5 elämäntaitoa opettaa koirasi heti

5 Life Skills to Teach Your Dog Right Away - Woolly Wolf

Olemme koonneet helposti saatavilla olevan luettelon vinkeistä, ohjeista ja vihjeistä, jotka auttavat sinua pentuharjoitteluissa. Joskus tarvitaan jonkin verran uudelleenkoulutusta vanhemman koiran kanssa, ja näitä vaiheita voidaan soveltaa myös näissä tapauksissa. Aloitetaan!

1. Tule!

Tärkein elämäntaito on tulossa pyydettäessä, se voi lopulta pelastaa koirasi elämän.

  • Kaikki alkaa luottamuksesta: pidä hauskaa koirasi kanssa (pelivinkkejä tässä !) ja palkitse heidät heti, kun he tulevat luoksesi.
  • Harjoittele "tule" -komentoa, kun häiriötekijöitä on vähiten ja koiranpentusi on oikeassa mielessä tottelemaan komentoasi.
  • Liiku hitaasti arjen ulkopuolelle ja häiriötekijöihin.
  • Harjoittele säännöllisesti herkkujen kanssa, jotta tämä komento on vankka tarvittaessa.

2. Kävely talutushihnalla

  • Opeta pentusi pitämään silmälläsi sinua ja harjoittele kävelyä herkut kädessäsi.
  • Siirry sitten talutushihnan käyttämiseen: kun hihna kiristyy, pysähdy, ja kun he katsovat sinua, helpota talutushihnaa ja palkitse suullisesti. Jatka sitten kävelyä. Ajatuksena on opettaa koiralle, että vetäminen ei vie heitä eteenpäin.

3. potta koulutus

Muista, että pennut eivät pysty pitämään pissäänsä ja poojaan, joten vie heidät usein ulos: syömisen, juomisen, leikin ja heräämisen jälkeen.

  • Kun onnettomuuksia tapahtuu, älä kiinnitä koiralle huomiota, vain puhdista nopeasti ja siirry eteenpäin.
  • Pidä kävelyt ja käyminen vessassa erillään, pennut ovat liian innoissaan maailmasta pysähtyäkseen ja pissaamaan. Joten mennä potta, pysy lähellä, ehkä kävele ympyrässä, jotta he voivat keskittyä tekemään liiketoimintaansa. Palkitse, kun he menevät ulos.

4. Rauhoittuminen

Pyydä pentua odottamaan ennen kuin annat heille ruokaa, ennen kuin avaat oven ja tervehditään jollekulle, opettaa heille kärsivällisyyttä. Haluat myös anna koirallesi oma paikka rauhoittua ja missä niitä ei häiritä. Muista opettaa kaikkia perheenjäseniä jättämään koira, kun he ovat sängyssä tai laatikossa.

5. Ei!

Käytä "ei" varovasti ja muista käyttää samaa komentoa joka kerta. "Ei" -komento tallennetaan parhaiten tilanteisiin, joissa koira on tekemässä jotain vaarallista heille tai läheisille ihmisille. Vältä koiran nimen käyttöä nuhtelemalla niitä ja tarjoa jotain parempaa palkkiona kun he tottelevat.

Täytä meille edistymisesi ja jätä parhaat temppusi alle! Nähdään kommenteissa!


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.