8 DYI-koiran ketteryysestettä

8 DYI Dog Agility Obstacle Ideas - Woolly Wolf

Ketteryys on loistava liikunta sekä koirille että heidän opettajilleen ja on helppo saada rohkaisua ja innostua harrastuksen tarjoamista pienistä ja jatkuvista menestyksistä.

Mutta ketteryyden aloittaminen voi tuntua kalliilta ja monimutkaiselta. Sen ei tarvitse olla niin!

Tässä on kahdeksan tee se itse (DYI) -agilityideoita esteistä ja temppuista, joita voit harjoitella koirasi kanssa omalla pihalla, puistossa tai jopa olohuoneessasi.

1. Taukotaulukko

Yksinkertaisin DYI-ketteryyden este on taululauta. Vanha sohvapöytä tai puulava ovat loistavia tähän tarkoitukseen, ja molemmat löytyvät kierrätyskeskuksista tai hyväntekeväisyystuotteiden kirpputoreilta nollaan tai vähän rahaa. Vakaus on ainoa taukotaulukon pakollinen vaatimus.

2. Kudo pylväät

Luo omat kudontatangot ohuista muoviputkista tai hiihtotangoista, jotka voidaan pehmittää altaanuudeleilla. Kiinnitä 5-15 niistä maahan 20 - 100 senttimetrin välein koiran koosta tai koosta riippuen.

3. "Ympyrä"

Esineiden kiertäminen ei ole osa virallista ketteryysharjoitusta, mutta on helppo tapa aloittaa viestinnän harjoittelu. Aloita kiertämällä puuta, valopylvästä tai postilaatikkoa. Koirat oppivat usein "kiertämään" ollessaan talutushihnassa ja kävellessään esteen väärältä puolelta. Pyydä heitä kiertämään, vedä varovasti oikeaan suuntaan.

4. Hyppää

Hyppyjä voi helposti harjoitella luonnossa, mutta haluat työskennellä kohti esteitä, joilla on tilaa maan ja hyppyn välissä, mikä voi olla hieman hankalaa joillekin koirille. Tuhkakappaleet ovat hyviä tähän tarkoitukseen, koska ne ovat riittävän painavia luomaan tasaisen hyppyesteen. Hyppyn itsensä tulisi olla kevyt loukkaantumisten estämiseksi, käytä puuliuskoja, köyttä tai ohutta muoviputkea.

5. Kävelytie

Kävelyretket ovat hauskoja, mutta vakaus avain koulutuksen pitämiseen turvallisena. Sinulla voi olla oma puistopenkki tai voit käyttää sitä lähimmässä puistossa. Jos sinulla on yksi omista, kiinnitä kaksi vanerikappaletta molempiin päihin. Niinkin helppoa!

6. Tunneli

Agilitytunnelit voivat olla erittäin kalliita, mutta lasten leikkitunnelit saavat työn aikaan hienosti. Ne ovat kevyempiä ja voivat liikkua ympäriinsä, kun koira juoksee niiden läpi, joten parasta on kiinnittää ne maahan maahan narulla tai teltanpitimillä.

7. Renkaan hyppy

Tämä hankkii hieman enemmän DYI: tä, mutta voi olla kaksinkertainen keinu lapsille. Käytä vain vanhaa pyörää tai auton rengasta ja ripusta se kahdella köydellä tukevalle puunoksalle. Varmista, että rengas on riittävän suuri, jotta koirasi voi hypätä turvallisesti läpi. Haluat ehkä varmistaa, että rengas ei liiku, kun kaksi ylimääräistä köyttä on kiinnitetty lähellä maata, tai pidä vain kiinni renkaasta, jotta se ei liiku.

8. Hampaiden levyt

Viimeinen voi olla kaikkein hauskin, teeter-lauta. Tarvitset joitain sähkötyökaluja tähän, mutta se on sen arvoista. Kiinnitä pitkä ja leveä puupala korkean putkiston muoviputkeen kahdella pultilla. Aseta putki suoraan levyn keskelle, poraa siihen kaksi reikää, aseta pultti kummankin reiän läpi ja kiristä. Liimaa pala mattoa liukastumisen estämiseksi puuhun tai maalaa liukastumattomalla liuoksella.

Tutustu aloittelijoiden oppaaseen agilityharjoitteluun tässä.

Sitten ei ole muuta sanottavaa kuin ... Valmis, valmista, mene!


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.