3 + 4 vinkkiä kyllästyneiden koirien löytämiseen ja niiden auttamiseen

3+4 Tips to Spot a Bored Dog & How to Help Them - Woolly Wolf

Avuliaisuus ja työskentely ihmisten rinnalla on ollut koirien luonnollisinta käyttäytymistä tuhansien vuosien ajan. Toki roduissa on eroja aktiivisuudessa ja avuliaisuudessa, mutta kaikki eläimet ei saa käyttäytyä lajilleen erottuvin tavoin, tulee turhautumaan .

Suurin osa koirista viettää päivänsä yksin kotona ja joskus heidän ihmisensä ovat liian väsyneitä pelaamaan tai käymään pitkällä kävelyllä töiden jälkeen. Joten ei ole ihme, että monet koirat ja niiden omistajat kohtaavat ikävystymistä ja ongelmaa sen "hoidossa".

Tässä on kyllästyneiden koirien yleisimmät tavat :

1. Pureskelu

Rotusta riippuen jotkut koirat rakastavat viihdyttää itseään pureskelemalla . Kenkien, huonekalujen, ovien, mattojen, omien tai jonkun toisen jalkojen pureskelu on ehdottomasti merkki ikävyydestä.

2. Haukkuminen

Muut rodut ovat paljon taipuvaisia kuoremaan, kun he ovat turhautuneita, varsinkin kun ne jätetään yksin. Toki, koiria voidaan kouluttaa olemaan haukkumattomia esimerkiksi ruiskutuspannoilla, mutta koulutus on paljon tehokkaampi, kun ongelman ydin puuttuu . Ja tämä juuri on monissa tapauksissa puhdasta ikävystymistä.

3. Kaivaminen

Kaivaminen on toinen aktiviteetti, jonka koira voi pitää hauskana tylsistyessään ja joka voi vahingoittaa omistajiaan. Kaivamistottumukset voivat ilmetä myös talon sisällä, vaikka kaivettavaksi ei ole hiekkaa tai huonekasvien maaperää. Kaivaminen sohvalla tai matolla voi jättää jälkiä eikä se ole kovin tuottava harrastus koiralle.

Siirrytään sitten tämän uppokysymyksen hyviin ratkaisuihin!

1. Saada ne toimimaan

Koiria ei ole rakennettu vain antamaan ruokaa ja kiintymystä, he haluavat ansaita sitä! Hyviä tapoja saada koirasi työskentelemään lounaaksi ja illalliseksi ovat jäätyneitä herkkuja, pureskeltavia luita ja keppejä sekä piilottamalla ruokaa talon ympärillä.

Kaikki jäädytetyt kuluttavat paljon enemmän aikaa, ja voit jopa jäädytä luu vetokärryyn tai liemeen vaikeuttaa koiran pääsyä palkintoon. Piilopelin pelaaminen voi olla myös hauskaa! Muista piilota palat paikkoihin, joista koira saa poimia ruokaa , joten älä ehkä piilota pöytiä, sohvia, sivupöytiä tai tuoleja.

2. Uudet asiat

Henkinen stimulaatio voi hyvinkin olla paras tapa kuluttaa ylimääräinen energia koirasi kanssa. Siksi uusien asioiden, paikkojen, ihmisten ja temppujen esittely on hieno vastaus ikävystykseen!

Vaihda suosikkikävelyreittiäsi tai ajaa ja kävele aivan uudella alueella, tapaa uusia ihmisiä koirasi kanssa, vie heidät mukanasi tehtäviin ja viimeiseksi opeta heille jotain uutta. Erityisesti koulutus stimuloi koiran mieltä tavalla, joka saa heidät tuntemaan itsensä tarpeellisiksi, vahvistaa sinun ja koiran välistä yhteyttä ja tekee heistä unelias kuin koskaan.

3. Pidä heidät varattuina

Palapelit ja interaktiiviset koiran lelut ovat helppo tapa viihdyttää koiraa ollessasi poissa. Jopa yksinkertaiset koiran lelut viihdyttävät koirasi pidempään, jos käännät niitä ja vain muutama käytettävissä kerrallaan. Koirille, jotka rakastavat kaivaa ja roiskia a kaivulaatikko tai koiran uima-allas ovat upeita aktiviteetteja . Tavallinen lasten hiekkalaatikko tai lastenallas toimii täydellisesti!

4. Toistopäivä

Tämä on melko itsestään selvä: anna koirallesi ystäviä! Tämä on jännittävää koirallesi ja vie henkistä tilaa kaikesta pureskelusta ja haukkumisesta. Muiden koirien ja ihmisten tapaaminen koirapuistossa tai agilityradalla on helppoa, mutta yksi pelipäivä voi olla paras tapa aloittaa. Ja mikä olisi suloisempaa kuin kaksi koiraa, jotka ovat parhaita ystäviä ikuisesti?

Toivottavasti tästä oli hyötyä sinulle ja koirallesi! Mikä kärki toimi parhaiten sinulle? Keksitkö joitain omia?

Hyvää koulutusta,

VILLAINEN SUSI


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.