Tarinamme
Woolly Wolfin alkuperä

Olemme täällä mullistaaksemme käsityksen koirien varusteista. Uskomme tinkimättömästi hyvään suunnitteluun ja kestäviin toimintatapoihin. Koirien määrän jatkaessa kasvuaan, on entistäkin tärkeämpää tehdä kestäviä valintoja myös karvaisille perheenjäsenillemme. Olemme sitoutuneet käyttämään kierrätettyjä materiaaleja keskeisenä osana tuotteitamme, jotta voimme minimoida vaikutuksemme ympäristöön.

Maria
Mistä kaikki sai alkunsa?

Vanha kiipeilyköysi ja paku

Vuonna 2016 suunnittelijamme Maria sitoi käsin lähikuntosalilta poistetusta vanhasta köydestä ensimmäisen köysihihnan koiralleen Yodalle. Pian sen jälkeen ulkoilua rakastava teollinen suunnittelija luonnosteli ensimmäiset Woolly Wolfin tuotteet matkustellessaan ympäri Eurooppaa vanhalla itsekunnostetulla matkailuautoksi muutetulla pakulla.

Ensimmäinen köysihihna

Köysihihna on saanut inspiraationsa dynaamisista kiipeilyköysistä. Hihnan vahva ja hieman taipuisa kernmantle-ydin mukautuu koiran liikkeisiin ja pehmentää hihnan nykäisyä äkkinäisissä liikkeissä. Se on kestävä, kevytrakenteinen, vastuullisesti valmistettu ja saatavilla useissa herkullisissa väreissä.

Kierrätettävyys on ytimessämme

Woolly Wolfin perintö

Woolly Wolf on saanut nimensä muinaisten Himalajan susien mukaan, jotka erottuivat joukostaan. Olemme alusta asti halunneet tehdä liiketoimintaa eri tavalla. Olemme sitoutuneita kaikessa tekemisessämme kestävyyteen ja kiertotalouteen. Missiomme on varustaa modernit sudet parhaimmilla kierrätetyillä varusteilla ulkoiluseikkailuihinsa, takapihalta erämaahan.

Tämä ajatus ajaa meitä eteenpäin.

Edistykselliset tuotteet käytetyistä PET-pulloista

Valikoimamme on kasvanut ensimmäisestä köysihihnasta huippulaatuiseksi kokoelmaksi koirien varusteita, jotka on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista. Lanseeraamaamme uusi Tough line -mallisto koostuu koostuu Alpha 360 -tuotteista, jotka on suunniteltu huolellisesti jokaista yksityiskohtaa myöten ottaen erityisesti huomioon mukavuus, turvallisuus ja ulkonäkö. Olipa kyseessä lenkki kotikaduilla tai erämaaseikkailu, tämä monipuolinen kokoelma täyttää tarpeesi.

Roam-kokoelma puolestaan on suunniteltu niille, jotka etsivät kestäviä ja tyylikkäitä varusteita arkipäivän seikkailuihinsa. Tämä monipuolinen kokoelma antaa sinulle vapauden käsitellä koiraasi parhaalla mahdollisella tavalla jokaisessa tilanteessa. Olitpa sitten kaupungissa tai luonnossa, Woolly Wolf varmistaa, että voit nauttia ulkoilusta ja yhdessäolosta karvakuonosi kanssa huoletta ja tyylikkäästi.