5 yleistä virhettä koiran omistajat tekevät

5 Common Mistakes Dog Owners Make - Woolly Wolf

On jännittävä aika, kun talossa on uusi pentu. Tottuminen vie jonkin aikaa, eikä usein ole ensimmäinen vaisto aloittaa pennun kouluttamista. Terve järki vie sinut pitkälle, mutta sinun kannattaa harkita näitä viittä yleisintä virhettä, joita ihmiset tekevät uuden koiransa kanssa.

Vältä näitä ja sinulla on onnellinen hyvin käyttäytyvä pentu, joka luottaa sinuun.

1. "Ei" sanominen

W i t h s u s s i e s w e o f t e n f i n d o u r s e l v e s s a y i n g n o t o e v e r y t h i n g ja jonkin ajan kuluttua sana menettää merkityksensä koiralle.
  • Käytä häiritsevämpää kuin ei-sanomista: näytä heille, mitä he voivat tehdä. Varsinkin kun on kyse nuorista koirista, joilla on voimakas halu pureskella asioita, on hyvä olla lelu tai luu lähellä ja käyttää niitä häiritsemään doggoa pilaa suosikkikorkosi.
  • Kun sanot "ei", tee aina johtopäätös, luopumisella on sama vaikutus kuin toistamisella, eikä sana ole enää negatiivinen.
  • Ja älä käytä "ei" koiran nimen kanssa tai synonyyminä heidän nimelleen, et myöskään halua, että sinua kutsutaan "Ei"?

2. Huono käyttäytyminen

Vahvistamme usein pahaa käyttäytymistä tietämättään. Pennut ovat suloisia ja osaavat käyttää näitä pentusilmiä, ne voivat olla hämmentyneitä ja usein kärsimättömiä. Mutta nämä eivät ole hyviä syitä rajojen murtamiseen. Johdonmukaisuus vähentää stressiä ja lisää luottamusta ja kunnioitusta omistajaa kohtaan.
  • Joten älä anna heille ruokaa, avaa ovi ym., Kun he haukkuvat tai kiinnitä huomiota, kun he tekevät melua, pissaavat lattialle tai pureskelevat kenkiä.

3. Viivästyttää koulutusta

Hyvällä tarkoituksella ajatus on, että pentun on totuttava uuteen perheeseensä ja asettuttava sisään ennen harjoittelun alkua. Mutta tiesitkö sinun pentu oppii enemmän uusia asioita elämänsä ensimmäisten 12 viikon aikana kuin loppuelämänsä aikana yhdistettynä. Joten saatat haluta harkita pennun kouluttamisen aloittamista heti, kun he tulevat kotiin. Tietysti he tarvitsevat aikaa ja kärsivällisyyttä sen jälkeen, kun heidän voidaan odottaa toimivan tietyllä tavalla, mutta haluat aloittaa heidän ohjaamisen heti siihen. Tarkistaa 5 elämäntaitoa pennun opettamiseen ja 5 yksinkertaista komentoa , se menee pitkälle!

4. Suojaava oleminen

Ympäröivä maailma voi tuntua kauhistuttavalta, kun sinulla on pieni pentu hoitaa, mutta usein meidän luonnolliset suojavaistot aiheuttavat enemmän haittaa kuin hyötyä .
  • Poiminta, kun koirasi joutuu kohtaamaan uusia asioita tai tilanteita, jotka saattavat pelotella heitä, tekee pennusta pelottavan ja epäyhteisön.
  • Et halua lohduttaa koirasi joutuessasi ilotulitteisiin tai muihin koviin ääniin. Se tekee heistä ahdistuneempia, koska he ajattelevat, että jotain on vialla, jotta voit osoittaa pelkoa ja lohduttaa heitä.

5. Liian myöhäistä rangaistusta

Koirasi saattaa näyttää häpeältä, kun tulet kotiin tuhottuun kenkäpaaloon tai puoleen syöneestä paistista, mutta he reagoivat vain nuhteisiisi . Älä rankaise koirasi, jos et tartu heihin. Jos huono käyttäytyminen tapahtuu silloin, kun et ole siellä, voit testata koiraa esimerkiksi menemällä toiseen huoneeseen pöydälle jääneen ruoan kanssa ja livahtamalla heitä nuhtelemaan.

  • Rangaistuksen on tapahduttava yhdessä käyttäytymisen kanssa, muuten he eivät saa sitä
  • Et halua rangaista pentua pottaharjoitteluonnettomuuksista, tai he saattavat alkaa etsiä huomiota toistamalla käyttäytymistä. Ohita vain onnettomuus, puhdista se nopeasti ja palkitse heidät, kun he menevät ulos.
  • Paras tapa rangaista koiraa on: häiritä huomiota kovalla äänellä, kuten huuto tai taputus, taaksepäin "ei" ja jättää ne nopeasti huomiotta, aikakatkaisu, etikka / vesiroiskepullo, tarttumalla hetkellisesti turkistaan kaulasta, jos otat heidät heti esiin työntämällä pentun heidän puolellaan merkkinä hallitsemisesta

Pidä nämä viisi vinkkiä ja virheitä mielessä, älä ole liian kova sinulle tai pentullesi ja pärjäät hyvin!

Hyvää harjoittelua Woolly Wolfilta!


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.